Breskens - Gezocht - Overvaller met lege handen door snelle reactie medewerkster

Een medewerkster (22) van de Jumbo aan de Burgemeester van Zuijenstraat in Breskens reageerde zo vlot, dat de overvaller zonder buit achterbleef. De politie hoopt dat iemand de man op de beelden herkent.

Het bliksembezoekje van de overvaller gebeurde op zondagochtend 26 januari 2020. De medewerkster was net klaar met het bijvullen van de geldautomaat, toen hij – de toen nog gesloten winkel – wist binnen te komen.

Snelle reactie
Die ochtend eist haar belager direct geld, waar ze heel snel op reageert. Ze weet zich los te rukken en de winkel in te vluchten. De overvaller blijft enkele seconden verloren staan, maar kiest uiteindelijk eieren voor zijn geld en gaat ervandoor.

Fietser op de Ringbaan
Een buurtbewoner heeft rond 07.05 uur een fietser zonder verlichting gezien op de Ringbaan, richting de Jumbo. Mogelijk was dit de overvaller, maar dat hoeft niet. Was u dit? Neem alstublieft contact op met de politie.


Volgens de medewerkster sprak de man rustig en had hij een blanke huidskleur. Hij heeft een grote neus en droeg een opvallende pet. Herkent u de man op de beelden? Neem dan alstublieft contact op met de tiplijn 0800-6070.


2020022481
Sun Jan 26 07:15:00 CET 2020
Breskens

gezocht