Schoonoord - Wie herkent auto op bewakingsbeelden Schoonoord

Schoonoord - Wie herkent auto op bewakingsbeelden Schoonoord

Vorige week, in de nacht van zondag 8 maart op maandag 9 maart raakte een 23-jarige man uit de gemeente Coevorden zwaargewond op straat. Hij werd liggend naast zijn fiets op de Tramstraat te Schoonoord gevonden, ter hoogte van de bushalte. Vanwege de medische toestand van de 23-jarige hebben wij tot op heden niet de mogelijkheid gehad om met het slachtoffer te praten. Het is dus nog steeds onbekend hoe de man gewond is geraakt.

Beeldmateriaal

Op, onduidelijke, bewakingsbeelden is een lichtgekleurde bestelauto te zien die daar rond 01. 30 uur langs reed. De auto kwam vanuit de richting de Kiel en reed richting de brug Schoonoord. Mogelijk dat degenen in de auto toch iets hebben gezien dat ons kan helpen bij dit onderzoek.We zijn ons er van bewust dat het om onduidelijk beeld van de voorbij rijdende auto gaat. Maar omdat wij nog in het duister tasten wat zich precies heeft afgespeeld op de Tramstraat willen wij dit beeld toch delen. In de hoop dat degene(n) in de auto zich meldt/melden. De auto reed vanuit de richting De Kiel in de richting van de brug Schoonoord.  

 


Tips/getuigen

Weet u wat zich daar heeft afgespeeld? Of was u tussen 01.20 en 01.40 uur in de omgeving van de Tramstraat? Laat het ons weten en bel 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Registratienummer 2020061026